torstai 4. marraskuuta 2010

indijah!

"Namaste! Where you from sir? ahh, Pinland. Very nice country!"

Huh, huh!

Alajaoston reissu himalajan osalta on ohitse. Kaksi kuukautta boulderointia, koysikiipeilya, alppinismia ja hedonismia on vaatinut veronsa:
Kuusaan jaoston apu ja tuki on kadotettu. 3000km junassa, bussissa ja lopulta rikshalla on hajottanut viimeisetkin inhimillisyyden rippeet ja kuluttanut kehon voimavarat. Jaljella olevia jaostolaisia vaivaa matkavasymys, pehi, tropiikkilenssu, vittumaiset hyonteiset ja molisevat inkkarit.

No, sen jalkeen kun on ollut paskana ja on tervehtynyt, pienetkin asiat tuntuvat suurilta, on kuultu sanottavan.

lorpottelyt sikseen ja asiaan:



delhi chaos - ensihetket intiassa ei ole kovinkaan positiiviset


Ensihetket Chattrussa ehka korvaa kuitenkin karsimykset, vai ha?


From finland with love 6c - sambo nayttaa mallia solangissa


Black Dynamite 7b fa - chattru
loydettiin tama alue joitain paivia ennen lahtoa takas manaliin ja takasin ei ollu tulemista. meikan psyyke oli koetuksella kun karsin ripulia pari paivaa ja ei paassy projektoimaan. viimeisena aamuna pari tuntia ennen lahtoa reitti kuitenkin taipui ja sambo teki viimesillaan toistonousun, asiaa! Ehdoton klassikko!


Chattru



Riverslide 7a - Bussy vanha konkari nayttaa talla kertaa miten seiskat paukkuu



"paina, paina"




hamta pass trek




aklimatisointia lenkkareilla, 4600m, chattru


lokaali bussi chota daraan


"taa on mun koti seuraavat kolme viikkoa"


Charas tower - kaytihin tekemassa ensinousu toppyralle via se-face. 850m semivittumaista trekkia advanced basecamppiin, seuraava paiva 300m trekkia reitin juureen ja kolmen kp:n fiksausta, kolmantena paivana loput nelja kp:ta 5150m saakka, joka ei ollut kuitenkaan korkein kohta. hamaava toppyra nayttaa korkeimman kohdan etufeissiin, todellisuudessa se on ridgen pohjoispaassa, ehka... neljantena paivana takas basecamppiin 3700m.



sormien iho kesti kuukauden parantua...


mr. black finger



Siina hieman teaseria mita tuleman pitaa. Hieman saatoa taalla et saa kuvia mihkaan ja tallakin kertaa suurin osa kuvista oli liian isoja ladattavaksi... Lisaa tulee kunhan hommat rulettaa. Om shanti shanti!

2 kommenttia:

  1. mites Pekkasten klaanilla Hampissa pyyhkii, onko ollu märkää?

    VastaaPoista
  2. tassahan tama. hampissa jumitettu nyt kolmisen viikkoa ja ei taida lahto onnistua viela hetkeen ku on niin paljon tekemista... samppa lenti tanaan takas suomeen, soittele ja kysy tilanne. mina ja jaana jatketaan matkaa, tiimi hajoilee :)

    VastaaPoista